صفحه: 1 [2]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: بلاگفا  (دفعات بازدید: 2342 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
حاج وحید
حاج وحید
مدیر کل سایت
پیشکسوت سایت
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1342

تشكر
-اهدا شده: 871
-دريافت شده: 948

« پاسخ #15 : 30 ژوئیه 2010 , ساعت 22:08 »

بسم رب المهدی

خوب به عنوان یکی از تاپیک هایی که مدت هاست داره خاک می خوره احساس کردم جا برای بحث دوباره در مورد مسائل جدیدی هست .

تا پیش از این یکی از انتقادهایی که به این سرویس دهنده وارد میشد همونطور که قبلا هم گفتم میزبانی سایت های ضد ارزشی بود :

بسم رب المهدی
1. به لطف سیاست های عجیب مدیران این سرویس دهنده ، الان بلاگفا شده مأمن بسیاری از سایتهای مبتذل ، ضد اسلام ، مبلغ خرافات ، مبلغ بهائیت و وهابیت ، ضد نظام و... که متأسفانه مدیران این سرویس دهنده با علم به این موضوع باز هم بر روی مواضعشون پافشاری می کنن!!!

حالا بگذریم که این انتقاد ها کماکان وارده و تلاش پر رنگی هم در جهت بهبود وضعیت از سوی آقای شیرازی دیده نمیشه . ولی نکته ای که این روز ها بیشتر مورد انتقاد هست حذف تعدادی از سایت های ارزشی از طرف این سرویس دهنده بوده !! موضوعی که حساسیت ها و انتقادها رو در مورد بلاگفا و شخص شیرازی بیش از پیش کرده . تا جایی که خبرگزاری فارس اقدارم به انتشار خبری با تیتر اقدام تامل‌برانگيز بلاگفا در مسدود كردن برخي وبلاگ‌هاي ارزشي میکنه و جوابی رو در قالب تیتر منظورتان کدام وبلاگ ارزشی است؟ از طرف شیرازی دریافت می کنه . حشن میثمی هم در وبلاگ نیوز تحلیلی رو از موضوعات پیش اومده در قالب مطلب آیا «علیرضا شیرازی» وبلاگ‌های «ارزشی» را مسدود می‌کند؟ منتشر می کنه .

حال سئوال اینجاست که نظر شما چیه ؟!

مهدوی و سبز باشید
یا علی
خارج شده است

سرمايه ي محبت زهراست دين من    -----    من دين خود به دو دنيا نمي دهم

سیب خوشبو
حسن میثمی
مدیر انجمن ها
پیشکسوت سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1818

تشكر
-اهدا شده: 675
-دريافت شده: 591

پسر نسبتا خوبی هستم!

« پاسخ #16 : 04 اوت 2010 , ساعت 00:19 »

سلام
من حرفهام رو توی همون گزارش زدم. من کاری به علیرضا شیرازی ندارم. اما بچه های خودمون کار اخلاقی نکردن.
خارج شده است

در جمهوری اسلامی، هر جا که قرار گرفته اید، همان جا را مرکز دنیا بدانید و آگاه باشید که  همه ی کارها به شما متوجه است.
مقام معظم ره بری

صفحه: 1 [2]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :