صفحه: 1 2 [3]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: سکولاریسم، سکولار و ...  (دفعات بازدید: 1585 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
alidashti
نسیمی
مدیر انجمن
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 443

تشكر
-اهدا شده: 337
-دريافت شده: 499

محمد آسیابانی

« پاسخ #30 : 24 مارس 2010 , ساعت 00:16 »

بحث به نظرم به درازا بدون نتیجه رسیده است که قاعدتاً نبایست این طور می شد. نظر من به این است که سکولاریزه شدن جوامع مسیحی بیشتر به خاطر آموزه های دین غلط مسیحیت کنونی که تبلیغ می شود است. بحث حاکمیت کلیسا و عقاید خردستیز آیین مسیحیت در قرون وسطی عامل اصلی روند سکولاریزه شدن این جوامع بوده است. اما دین اسلام که دینی منعطف با گذر زمان است و هر چه که بیشتر بگذرد آموزه هایش بیشتر آشکار می شود بهین دین است اما اجرای غلط اسلام در برخی از جوامع اسلامی با حکومت هایی که به نام دین بر مردم افکار و عقاید غلط خود را اجرا کی کنند باعث سکولاریزه شدن جوامع اسلامی شده است که این مورد در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس عیان است. هر چند که بنده معتقدم این مورد در کشورمان کمتر است و این بخاطر وجود ولایت فقیه است. هر چند ممکن است که عاملان زیرین و سیاستمداران پایینتر به نام اسلام افکار باطل خویش را بر مردم تحمیل می کنند.
خارج شده است

اللهم اصلح کل فاسد ٍ من امورالمسلمین
www.forum.msadra.ir
سیب خوشبو
حسن میثمی
مدیر انجمن ها
پیشکسوت سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1817

تشكر
-اهدا شده: 672
-دريافت شده: 591

پسر نسبتا خوبی هستم!

« پاسخ #31 : 24 مارس 2010 , ساعت 01:30 »

حداقلش اينه ادعاي سياست ما عين ديانت ماست نداشته باشيم . ادعاي حكومت علوي نداشته باشيم . همين .

نباید ادعا داشت. اما باید الگو برداشت. ما اگر بخوایم صحبت های رهبر رو جزو سیاست های کلی نظام بدونیم، رهبر گفته که ما در راه رسیدن به یک جامعه آرمانی اسلامی، اگر اون جامعه رو قله فرض کنیم، ما الآن در دامنه اون قله هستیم و تازه می خوایم حرکت کنیم. (نقل به مضمون)
پس انتظارهای گزاف از جامعه نداشته باشیم. بله! اگر می بینیم داره منحرف می شه از مسیر اصلی، تذکر بدیم. اما به خاطر یه دستمال، قیصر رو به آتیش نکشیم.

هر چند ممکن است که عاملان زیرین و سیاستمداران پایینتر به نام اسلام افکار باطل خویش را بر مردم تحمیل می کنند.

می شه یه خورده واضح تر بگید جناب دشتی؟
خارج شده است

در جمهوری اسلامی، هر جا که قرار گرفته اید، همان جا را مرکز دنیا بدانید و آگاه باشید که  همه ی کارها به شما متوجه است.
مقام معظم ره بری

alidashti
نسیمی
مدیر انجمن
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تشكر

محمد آسیابانی

« پاسخ #32 : 07 آوریل 2010 , ساعت 11:26 »

می شه یه خورده واضح تر بگید جناب دشتی؟
سلام
جمله واضح است.به نظر شما آيا رفتارهاي قوا و ديگر مسولان سياسي كشور مطابق آنچه كه مقام معظم رهبري دستور مي دهند است؟
خارج شده است

www.forum.msadra.ir
alidashti
نسیمی
مدیر انجمن
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تشكر

محمد آسیابانی

« پاسخ #33 : 07 ژوئن 2010 , ساعت 20:35 »

سکولاریسم در سیر تاریخی خود در غرب به دو درجه ضعیف و شدید تقسیم می شود، در مرحله نخست که مربوط به دوران رفورمیسم و نهضت اصلاح دین است، دین نفی نشده است،بلکه منحصر به امور فردی دانسته شده که آژمایش اجتماعی خواهد بود.
اما در مرحله بعد،این جریان به «رنسانس» که دوره دوری از دین است منجر شد و اندیشه سکولاریسم به صورت افراطی درآمد. در این دوره به این اعتقاد دامن زده شد که باید از ماورای طبیعت صرفنظر کرد و به دور از نگاه از آموزه های آسمانی، در زندگی زمینی متمرکز شد و به جای خدا، انسان را مطرح ساخت.
از این رو اساس رنسانس بر « اومانیسم»(  Humanism ) متمرکز شد و محور معارف،اخلاق،سیاست،حقوق و ارزش ها،انسان گردید.
خارج شده است

www.forum.msadra.ir
صفحه: 1 2 [3]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :