alidashti
نسیمی
مدیر انجمن
کاربر فعال

آنلاین
تعداد ارسال: 411
تشكر
-اهدا شده: 282
-دريافت شده: 383
محمد آسیابانی
|
 |
« پاسخ #15 : 09 مارس 2010 , ساعت 19:57 » |
|
سلام
هوای نفس است که می خواهد این دو (عقل و دین) از هم جدا کندو گرنه عقل همواره نیاز خود را به دین اعلام می دارد. بشر هیچ گاه از غذاهای معنوی بی نیاز نیست بلکه نیازش هم روز به روز بیشتر می شود.
فرض کنیم شریعت را کنار گذاشته ایم، آیا بشر برای عبودیت و ادامه ی زندگی خود باید طبق برنامه و قانونی زندگی بکند یا خیر؟ مسلما جواب مثبت است. اما طبق کدام روش؟ الهی باشد یا بشری؟ اگر الهی باشد که ادعای ما درباره دین ثابت است و اگر بشری باشد ،باید توجه داشته باشیم که بشر در تدوین قوانین ،نفع و ضرر شخی خود را دخالت می دهد و هر حکمی که وضع کند هم ناقص است هم محدود.
به نظر شما آیا فقط هوای نفس باعث بوجود آمدن سکولاریسم در چند قرن اخیر شده است؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
jeyran
jeyran
پیشکسوت سایت

آفلاین
تعداد ارسال: 2114
تشكر
-اهدا شده: 170
-دريافت شده: 292
|
 |
« پاسخ #16 : 09 مارس 2010 , ساعت 20:12 » |
|
سلام
هم هوای نفس و هم گفته های روشنفکران امروزی که ادعا می کنند بشر از لحاظ عقلی به حدی رسیده است که نیاز به هدایت پیامبر و ائمه ندارد. که این ادعا هم از روی هوای نفس است. اعتقاد دارند که با ختم رسالت و رحلت آخرین پیامبر ، آدمیان در دین به خود وانهاده شده اند و دیگر هیج دست اسمانی آنها را گا به پا نمی برد.اینان معتقدند که انسان امروزی می تواند صلاح و فساد خویش را تشخیص دهد. به جای اعتقاد به صراط مستقیم به صراطهای مستقیم اعتقاد دارند.
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 09 مارس 2010 , ساعت 20:18 توسط jeyran »
|
خارج شده است
|
خداوندا من به تو دل بسته ام لحظه اي تنهايم مگذار...
|
|
|
|
|
massihha
مسيحا
بابا حرفه ای

آفلاین
تعداد ارسال: 634
تشكر
-اهدا شده: 18
-دريافت شده: 49
پيشاني از شلوغي چين هاي غم پر است ...
|
 |
« پاسخ #17 : 09 مارس 2010 , ساعت 21:19 » |
|
سلام من فقط چند تا جواب آخر رو خوندم . ببخشيد اگر جوابم ناقصه يا با جواب بقيه دوستان هم پوشي داره .
به نظر من سكولاريزم «معلول» يك سري از عوامله . و نبايد به ديد « علت » به اون نگاه كرد . در همين غرب اگر پيشينه تاريخي سكولاريزه شدن جوامع رو پيگيري كنيم مي بينيم كه بعد از تسلط كليسا بر جامعه و عدم تواناييش در ارضاي نياز هاي اجتماعي انسان و حتي فساد خود كليسا ، جامعه دين رو پس مي زنه و به سوي سكولاريزه شدن پيش ميره . كه البته اين در نقصان دين مسيحيت ( جعلي ) ريشه داره .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
رسول خدا (ص) به حضرت زهرا (س) فرمود : در شب معراج زنی را دیدم که سرش مانند سر خوک و بدنش مانند بدن الاغ بود و سببش فتنه انگیزی و دروغگوئیش بوده. عیون الاخبار الرضا (ع)
|
|
|
jeyran
jeyran
پیشکسوت سایت

آفلاین
تعداد ارسال: 2114
تشكر
-اهدا شده: 170
-دريافت شده: 292
|
 |
« پاسخ #18 : 09 مارس 2010 , ساعت 23:30 » |
|
سلام
این مشکل تنها به مسیحیت بر نمیگرده، متاسفانه در جامعه اسلامی نیز بعضی از مشکلات وجود دارد که انسانها آن را به دین ربط می دهند. بعضی از انسانهای مذهب نما هستند که آنقدر یا افراط دردین دارند یا تفریط که باعث می شوند بقیه از دین دور بشند. جامعه الان تصور میکند دین به نیازهایش پاسخگو نیست.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
خداوندا من به تو دل بسته ام لحظه اي تنهايم مگذار...
|
|
|
alidashti
نسیمی
مدیر انجمن
کاربر فعال

آنلاین
تعداد ارسال: 411
تشكر
-اهدا شده: 282
-دريافت شده: 383
محمد آسیابانی
|
 |
« پاسخ #19 : 10 مارس 2010 , ساعت 01:35 » |
|
سلام من فقط چند تا جواب آخر رو خوندم . ببخشيد اگر جوابم ناقصه يا با جواب بقيه دوستان هم پوشي داره .
به نظر من سكولاريزم «معلول» يك سري از عوامله . و نبايد به ديد « علت » به اون نگاه كرد . در همين غرب اگر پيشينه تاريخي سكولاريزه شدن جوامع رو پيگيري كنيم مي بينيم كه بعد از تسلط كليسا بر جامعه و عدم تواناييش در ارضاي نياز هاي اجتماعي انسان و حتي فساد خود كليسا ، جامعه دين رو پس مي زنه و به سوي سكولاريزه شدن پيش ميره . كه البته اين در نقصان دين مسيحيت ( جعلي ) ريشه داره .
صحیح است. روند سکولاریزه شدن جوامع مسحیت به همین گونه بوده است، اما متاسفانه در جامعه اسلامی هم برخی این تفکرات را دارند. سوال اینجاست که با وجود اینکه دین اسلام دین کامل و پویایی است چرا این تفکر در برخی شکل گرفته است؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
|
هم ولایتی
هم ولایتی
پیشکسوت سایت

آفلاین
تعداد ارسال: 2722
تشكر
-اهدا شده: 522
-دريافت شده: 629
حاج آقا اسماعیلی
|
 |
« پاسخ #20 : 10 مارس 2010 , ساعت 09:54 » |
|
سلام
ممنونم از جواب دوستان . از نظرات زیباتون استفاده می برم .
موفق باشید
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
دوست دار مهدی
سعید ...
مدیر انجمن
بابا حرفه ای

آنلاین
تعداد ارسال: 588
تشكر
-اهدا شده: 363
-دريافت شده: 304
|
 |
« پاسخ #21 : 10 مارس 2010 , ساعت 15:57 » |
|
با سلام سوال اینجاست که با وجود اینکه دین اسلام دین کامل و پویایی است چرا این تفکر در برخی شکل گرفته است؟ بله ، خوب اسلام دین کاملی است ، اما در اجرای اون ممکنه کم کاری بشه ، یعنی مشکل از مجریان باشد.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
massihha
مسيحا
بابا حرفه ای

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #22 : 10 مارس 2010 , ساعت 20:08 » |
|
واعظان كاين جلوه در محراب و منبر مي كنند چون به خلوت مي روند آن كار ديگر مي كنند ! ------ در زمان غيبت امام معصوم . اعمال نادرست مجريان دين باعث پس زدن دين توسط جامعه ميشه و جامعه به سوي سكولاريزه شدن پيش ميره . ------ به نظر من شعار سياست ما عين ديانت ماست و ديانت ما عين سياست ماست، در زمان غيبت اجرايي نيست . و وضعي پيش مياد كه الان با اون مواجه هستيم . 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
رسول خدا (ص) به حضرت زهرا (س) فرمود : در شب معراج زنی را دیدم که سرش مانند سر خوک و بدنش مانند بدن الاغ بود و سببش فتنه انگیزی و دروغگوئیش بوده. عیون الاخبار الرضا (ع)
|
|
|
سیب خوشبو
حسن میثمی
مدیر انجمن ها
پیشکسوت سایت

آفلاین
تعداد ارسال: 1788
تشكر
-اهدا شده: 637
-دريافت شده: 553
پسر نسبتا خوبی هستم!
|
 |
« پاسخ #23 : 11 مارس 2010 , ساعت 00:31 » |
|
به نظر من شعار سياست ما عين ديانت ماست و ديانت ما عين سياست ماست، در زمان غيبت اجرايي نيست . و وضعي پيش مياد كه الان با اون مواجه هستيم .  ما انتظار داریم یه جامعه اسلامی تمام عیار هولوپی بیفته جلومون و ما هم استفاده کنیم. حاضر نیستیم برای تحقق جامعه ی آرمانی مون حتی یه نیم قرن (قرن هم نه حتی) صبر کنیم. تلاش کنیم. حرف بزنیم. مطمئنم اگر نظامهای سیاسی دیگر هم به اندازه برخی از ما امید داشتند، هرگز به سیستم مدیریت امروز نمی رسیدند. همین!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
در جمهوری اسلامی، هر جا که قرار گرفته اید، همان جا را مرکز دنیا بدانید و آگاه باشید که همه ی کارها به شما متوجه است. مقام معظم ره بری
|
|
|
massihha
مسيحا
بابا حرفه ای

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #24 : 11 مارس 2010 , ساعت 03:25 » |
|
ما انتظار داریم یه جامعه اسلامی تمام عیار هولوپی بیفته جلومون و ما هم استفاده کنیم. حاضر نیستیم برای تحقق جامعه ی آرمانی مون حتی یه نیم قرن (قرن هم نه حتی) صبر کنیم. تلاش کنیم. حرف بزنیم. مطمئنم اگر نظامهای سیاسی دیگر هم به اندازه برخی از ما امید داشتند، هرگز به سیستم مدیریت امروز نمی رسیدند. همین!
سلام حسنم ما نه انتظار جامعه اسلامی تمام عیار داریم و نه مدینه فاضله . شما میگی نیم قرن، من میگم اگر تا اخر دنیا هم فرصت داشته باشیم و بشینیم فکر کنیم و نظام های مختلف رو آزمون و خطا کنیم باز هم نمی شود آن چه باید بشود. ما حکم بچه های یتیمی رو داریم که هر چه هم ناپدری ما مهربان باشد جای پدر را برای ما نمی گیرد . ما صاحب می خواهیم ! ما پدر می خواهیم ! یا علی
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
سیب خوشبو
حسن میثمی
مدیر انجمن ها
پیشکسوت سایت

آفلاین
تعداد ارسال: 1788
تشكر
-اهدا شده: 637
-دريافت شده: 553
پسر نسبتا خوبی هستم!
|
 |
« پاسخ #25 : 15 مارس 2010 , ساعت 00:59 » |
|
سلام حسنم ما نه انتظار جامعه اسلامی تمام عیار داریم و نه مدینه فاضله . شما میگی نیم قرن، من میگم اگر تا اخر دنیا هم فرصت داشته باشیم و بشینیم فکر کنیم و نظام های مختلف رو آزمون و خطا کنیم باز هم نمی شود آن چه باید بشود. ما حکم بچه های یتیمی رو داریم که هر چه هم ناپدری ما مهربان باشد جای پدر را برای ما نمی گیرد . ما صاحب می خواهیم ! ما پدر می خواهیم ! یا علی
سلام باشه. پس دست روی دست بگذاریم و نظاره گر باشیم، بلکه آقا بیاد...
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
در جمهوری اسلامی، هر جا که قرار گرفته اید، همان جا را مرکز دنیا بدانید و آگاه باشید که همه ی کارها به شما متوجه است. مقام معظم ره بری
|
|
|
massihha
مسيحا
بابا حرفه ای

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #26 : 15 مارس 2010 , ساعت 17:24 » |
|
نه چرا دست روي دست بذاريم . حداقلش اينه ادعاي سياست ما عين ديانت ماست نداشته باشيم . ادعاي حكومت علوي نداشته باشيم . همين .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
کمال
فانی
پیشکسوت سایت

آنلاین
تعداد ارسال: 1424
تشكر
-اهدا شده: 518
-دريافت شده: 143
به حشرم وعدۀ دیدار اگر دادی نمی رنجم وصال ....
|
 |
« پاسخ #27 : 15 مارس 2010 , ساعت 18:12 » |
|
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
massihha
مسيحا
بابا حرفه ای

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #28 : 16 مارس 2010 , ساعت 04:40 » |
|
هم کانونی عزیز کمند 2 ! 1- بحث من سیاسی نبود که شما سبز و قرمز و صورتی رو مطرح کردید . بحث من کاملا اعتفادیه . 2- سوال من اینه ا اگر سیاست ما عین دیانت ماست . پس چرا وضع این طوره ؟ اشکال کار کجاست ؟!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
massihha
مسيحا
بابا حرفه ای

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #29 : 16 مارس 2010 , ساعت 05:03 » |
|
راستی نتیجه اخلاقی یادم رفت : اول حرف طرفمون رو بفهمیم بعد بزنیم تو گوشش . 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|